banner1-2
banner2
banner3-1
Halo, sumping konsultasi produk kami!

Wilujeng sumping ka parusahaan urang

Shenzhen Sanying Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu dibiayaan Taiwan anu parantos nalungtik, ngahasilkeun sareng ngical peralatan topéng salami ampir 20 taun. Alat-alat mesin topéng éksklusif sareng pabrik alat-alat topéng anu patali. Produk mérek "SUNNY" perusahaan, bubuka bagian-bagian kualitas internasional internasional, kalayan reliabilitas tinggi, stabilitas tinggi, pangakuan pasar murah sareng ni'mat, jasa saatos penjualan anu saé ku mayoritas palanggan. Di Jepang, Korea, Taiwan sareng tempat-tempat sanés anu ngagaduhan poin jasa purna jual. Ayeuna, jaringan penjualan perusahaan parantos ngaliput sadaya kota ageung di Cina. Salaku basis produksi, Shenzhen Sanying ngagaduhan kuat R & D sareng kapasitas produksi produk-produk teknologi tinggi.

kasus urang

acara studi kasus urang

  • The efficiency of N95 folding stereo mask can reach 50pic / M (100pic / m for ordinary flat mask).

    Efisiensi topeng stereo tilepan N95 tiasa ngahontal 50pic / M (100pic / m pikeun topéng rata biasa).
    tingali langkung
  • Automatic planning of process parameters and motion curve can realize flexible switching of production line with one key die change.

    Perencanaan otomatis parameter prosés sareng kurva gerak tiasa ngawujudkeun peralihan fléksibel tina garis produksi kalayan hiji perobihan maot.
    tingali langkung
  • h station can be opened / closed independently to meet a variety of processing requirements.

    h stasiun tiasa dibuka / ditutup sacara mandiri pikeun nyumponan rupa-rupa kabutuhan olahan.
    tingali langkung

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Taun Pangalaman

  • 0%

    Laju pangiriman produk

  • 0%

    Laju kapuasan palanggan

  • 0%

    Laju tés

Kakuatan urang

Palayanan pelanggan, kapuasan pelanggan

Gelas kami seueur dianggo Inpormasi panganyarna kami

Pangropéa Mesin Topéng
Kumaha carana ngirangan kagagalan mesin topéng?
Mesin Topéng Otomatis
Mesin Topéng
Catetan pikeun milih mesin topéng
tingali langkung