3 G 5 g 10 g 100 g silika gél transparan granic desiccant

Halo, sumping konsultasi produk kami!

3 G 5 g 10 g 100 g silika gél transparan granic desiccant

Kasalametan tinggi sareng henteu aya korosi. Cocog pikeun bungkus bébas debu sareng non-statis. Produkna minuhan standar militér AS mil-d-3464e, anu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun industri semikonduktor sareng mikroelektronika. Tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Kasalametan tinggi sareng henteu aya korosi. Cocog pikeun bungkus bébas debu sareng non-statis. Produkna minuhan standar militér AS mil-d-3464e, anu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun industri semikonduktor sareng mikroelektronika. Tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami