Tentang Kami

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Ngeunaan Perusahaan

Shenzhen Sanying Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu dibiayaan Taiwan anu parantos nalungtik, ngahasilkeun sareng ngical peralatan topéng salami ampir 20 taun. Alat-alat mesin topéng éksklusif sareng pabrik alat-alat topéng anu patali. Produk merk "SUNNY" perusahaan, ngenalkeun bagian-bagian kualitas internasional internasional, kalayan reliabilitas tinggi, stabilitas tinggi, pangakuan pasar murah sareng ni'mat, jasa saatos penjualan anu saé ku mayoritas konsumén. Di Jepang, Korea, Taiwan sareng tempat-tempat sanés anu ngagaduhan poin jasa purna jual.

Ayeuna, jaringan penjualan perusahaan parantos ngaliput sadaya kota ageung di Cina. Salaku basis produksi, Shenzhen Sanying ngagaduhan kuat R & D sareng kapasitas produksi produk-produk teknologi tinggi. Dina raraga adaptasi sareng pamekaran kontinyu pasar sareng kabutuhan konsumén pikeun produk berkualitas tinggi, perusahaan taat kana filosofi bisnis kualitas propésional, operasi anu jujur ​​sareng jasa perhatian, nyepetkeun panilitian sareng pamekaran produk énggal, ningkatkeun kualitas layanan, sareng ngupayakeun pikeun Palanggan terus ningkatkeun produktivitas sareng daya saing sareng aktipitas aktip.

Budaya perusahaan

Filsafat bisnis: kaunggulan produk, jasa wijaksana sareng tepat waktu

Inti Sanying: tim gawé bareng P&P, produksi, pamasaran sareng palayanan kalayan nilai anu sami sareng rasa tanggung jawab mangrupikeun daya saing inti Sanying.

Sumanget tim Sanying: ketat dina disiplin diri, ngudag anu terus-terusan, ngabagi-bagi masalah sareng cilaka, silih gandeng sareng masa depan, jalma anu berorientasi, jujur ​​sareng pikasebeleun, ketat sareng efisien, sareng nyiptakeun kecemerlangan babarengan

Ténten Sanyingt: profesional, sumanget, kualitas luhur sareng sustainable

Target perusahaan: tingkat kepuasan pelanggan 99%, tingkat lulus tés 100%, tingkat pangiriman produk 98%

Kaunggulan produk, jasa wijaksana tur tepat waktu