Mesin topéng barudak otomatis

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Mesin topéng barudak otomatis

Topeng barudak otomatis sadayana dina hiji mesin mangrupikeun jinis peralatan anyar anu dikembangkeun pikeun konsumén pikeun ngahasilkeun topéng kartun Jepang. Éta nganggo 1 ~ 4 lapisan PP spunbonded lawon non-anyaman, karbon diaktipkeun sareng bahan tapis salaku bahan tuang. Topéng didamel ku téknologi ultrasonik. Topéng ngagaduhan émutan anu jelas, las anu kuat sareng gancang gancang, anu minuhan sarat kinerja produk. Desain topéng ketat saluyu sareng standar uji Éropa sareng Amérika, sareng operasi otomatis otomatis. Sakabeh mesin diwangun ku bahan bingkai, ngabentuk, las lug, tilepan las sareng bagian sanésna. Mesin topéng barudak otomatis ngan ukur tiasa ngahasilkeun masker datar anu tiasa dianggo, tapi sanés topéng N95 sareng topéng stéréo.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Topeng barudak otomatis sadayana dina hiji mesin mangrupikeun jinis peralatan anyar anu dikembangkeun pikeun konsumén pikeun ngahasilkeun topéng kartun Jepang. Éta nganggo 1 ~ 4 lapisan PP spunbonded lawon non-anyaman, karbon diaktipkeun sareng bahan tapis salaku bahan tuang. Topéng didamel ku téknologi ultrasonik. Topéng ngagaduhan émutan anu jelas, las anu kuat sareng gancang gancang, anu minuhan sarat kinerja produk. Desain topéng ketat saluyu sareng standar uji Éropa sareng Amérika, sareng operasi otomatis otomatis. Sakabeh mesin diwangun ku bahan bingkai, ngabentuk, las lug, tilepan las sareng bagian sanésna. Mesin topéng barudak otomatis ngan ukur tiasa ngahasilkeun masker datar anu tiasa dianggo, tapi sanés topéng N95 sareng topéng stéréo.

Naha topéng médis henteu aya hubunganana sareng mesinna. Topéng anu dihasilkeun ku alat-alat ieu tiasa dianggo salaku topéng bedah salami éta didéinféksi. Mesin ieu ngadopsi kontrol layar toél PLC. Sabuk conveyor utama diangkut ku motor fase tunggal, motor léngkah dihurungkeun, transmisi akurat, kontrol stabil, sareng laju tiasa diatur

Fitur peralatan :

1, Pangaruh las na saé sareng tingkat kagagalanna kirang;

2, Laju produksi éfisién, kalayan 80-100 tablet per menit, anu tiasa dihasilkeun teras-terasan salami 24 jam;

3, Kontrol pamrograman PLC Komputer, servo drive, tingkat luhur otomatisasi;

4, Antarmuka mesin-lalaki anu ramah, alat-alat anu teu normal sareng alarm kakurangan, pituduh layar pikeun ngungkulan anu henteu normal.

Parameter téknis

Ngaran Produk mesin topéng barudak otomatis Ukuran paranti L3600xW3500XH2000 (mm)
Modél produk SYK-650B tekenan 5 ~ 8kg / cm²
Catu daya digawé

AC 220 V 12 A.

Kakuatan alat 2700W
efisiensi produksi 50 ~ 70pcs / mnt Beurat alat ≤3000kgSakitar ≤ 3000kg

Daptar bagian ngagem konvensional

Nomer séri

Proyék

Nomer

Siklus kahirupan

1

Sasak juru irung

1 3 bulan
2

Gunting

2 3 bulan
3

Lug sirah las

4 3 bulan
4

 Gunting cinyusu

2 6 bulan
5

 Pamotong topéng

1 3 bulan
6

Sabuk hapé sabuk hapé

2 6 bulan
7

Ultrasonik

3 3 bulan

Daptar bagian ngagem konvensional

Nomer séri

Proyék

Nomer

Urang Sundaemark

1

Silinder

2

CKD 、 SMC / Jepang 、 Yadeke 、 Qilike / Taiwan

2

Klep solenoid

/

CKD 、 SMC / Jepang 、 Yadeke

3

Motor servo

3

Orientalmotor

4

 

PLC

2

Mitsubishi

5

 Bantalan

2

NSK / Jepang 、 NTN

6

Layar cabak

1

Weylon

7

Relay

/

Omron / Hequan

8

Tombol

/

Tiande / Hequan

Bubuka pembenerkeun (opsional)

Mesin roller frame nyaéta sistem servo menerkeun anu dioperasikeun ku layar sentuh pinuh kinerja tinggi. Ieu khusus dianggo pikeun ngalacak ujung bahan, jalur lagu sareng gelar kontras. Éta cocog pikeun kontrol otomatis tina menerkeun simpangan antara bahan rolling. Penyimpangan bahan diitung ku sensor ultrasonik, infrared sareng CCD, sareng hasilna didorong ku hasilna. Motor sareng kode umpan balik dianggo pikeun menerkeun bahan offset sacara akurat, utamina dianggo pikeun labél sanés napkin sanés anyaman, percetakan flexo, pembuatan kantong sareng industri sanés.

léngkah operasional

1.servomotor self-learning: mimiti heula mesin kana kaayaan manual, toél mode "parameter system setting switch key" kana parameter sistem pikeun nyetél interface utama, pencét "tombol idéntifikasi stroke otomatis" mimitian ti diajar. Motor bakal ngalir deui, sareng diajar beban sareng stroke sacara otomatis, supados kéngingkeun kaayaan kerja anu pangsaéna. Saatos réngsé, pengontrol bakal balik kana kaayaan "manual".

2.manual press pers "kénca" konci, menerkeun simpangan bakal ngalih ka kénca, pencét tombol "katuhu", menerkeun simpangan bakal ngalih ka katuhu, upami arah anu sabalikna, tiasa pencét "system parameter set switch key" key to enter "system parameter setting master interface ", pencét" motor set button "kanggo ngalaksanakeun parobihan arah tangan, teras pencét" tombol setting kaluar "kanggo lirén, Maka arah manual parantos dialihkeun.

3. lebet kaayaan "koreksi otomatis", tangtukeun naha arah otomatis anu leres, upami arahna sabalikna, pindah kana kaayaan "koreksi manual", numutkeun "set motor kaayaan otomatis positip polaritasna négatip" saklar arah motor, teras arah otomatis bakal dialihkeun.

4. sistem koréksi léngkah ieu tiasa ngajalankeun normal, kaayaan "koreksi manual" tiasa disetél ku "parameter sistem pikeun pindah tombol" kana "sistem parameter setting master interface". Parameter anu saluyu tiasa disaluyukeun, sareng penyesuaian sensitipitas biasana henteu disarankeun ageung teuing atanapi alit teuing.

Fungsionalitas ngalegaan:

1 Henteu liren bahan: Fungsi ieu dina kaayaan "otomatis". Nalika bahan ujug-ujug peupeus atanapi bérés ngajalankeun, koréksi moal ngajalankeun nepi ka tungtung nepi ka ahir, tapi éta bakal ditunda pikeun jangka waktu (waktos tunda tiasa diatur). Antarmuka pangaturan set disetél ka "Hurung" nalika bahanna pareum.

2 kontrol éksternal: fungsi ieu ngadalikeun "otomatis" sareng "manual" ngalih kana sinyal éksternal, nalika "otomatis" sareng "COM" sambung pondok, Pindah kana "otomatis" sareng ngalih kana "manual" nalika dipegatkeun. Fitur ieu ngamungkinkeun koreksi offset pikeun ngalih ka "otomatis" nalika alatna ngalir, lirén ngalih kana "manual" sareng janten langkung calakan. Fungsi ieu kedah dikawasa sacara éksternal dina antar muka setélan kadali jauh.

3 Kaluaran alarm: fungsi ieu dina ngabenerkeun ayana wates, kalangkungan, langkung ti ayeuna sareng kaayaan sanésna, relay bakal ditutup kanggo nyayogikeun sinyal stop ka luar.

Kasalahan umum dina Appendix sareng Solusi na

1.Teu aya cerminan saatos catu daya, sareng tampilan na henteu caangPeriksa kaluaran DC24V tina catu daya normal, parios naha kabel listrik na dina kaayaan anu saé, naha colokan listrikna aya dina kontak anu saé, sareng naha éta sambungan leres atanapi henteu, teras pasang deui.

2.Drive moal tiasa ngawatesan posisi

1). Parios upami sambunganna leres sareng gabunganna aya hubunganana, pasang teras tarik deui

2). Numutkeun "tombol sistem setting switch switch", modeu koréksi manual dipindahkeun kana parameter sistem setting antar muka utama, sareng pencét "konci pangenal stroke otomatis" kanggo ngamimitian diajar mandiri. Motor servo nyaéta diajar nyalira. Perhatoskeun naha aya parobihan nilai bagan batang dina posisi motor tampilan.

3. drive henteu jalan

1). Parios naha kopling atanapi katrol sinkron leupas atanapi sabuk rusak

2). Pisahkeun drive tina rak sareng parios naha bagian mékanisna nyangkut atanapi dorong drive henteu cekap.

 4. Drive tiasa dianggo sacara manual sareng otomatis ngan ukur dina hiji arah

1). Pariksa naha kabel sensor leres.

2). Paké bahan pikeun meungpeuk sénsor pikeun ningali naha anjeun tiasa ngarobih arah, upami anjeun tiasa, pindah polaritasna bakal normal

3). Pariksa pikeun ningali naha garis sensorna leupas atanapi rusak.

4). Pariksa pamilihan sensor leres?

Ultrasonik AE-210 cocog pikeun sadaya bahan tanpa bolong

Infrabeureum AE-100 cocog pikeun bahan nganggo bolong (perhatoskeun yén éta henteu tiasa dipasang dina sinar panonpoé langsung)

Standar warna optoelektronika AE-90 cocog pikeun warna di handap dina alat-alat kecepatan rendah

Citra CCD AE-400 cocog pikeun bahan kecepatan tengah sareng luhur, sapertos ujung, garis, warna, jst.

5) .Jitter drive teuing ageung. Modeu pamrosésan: Nilai gain dikirangan dina pangaturan setting gain.

5 Ngalereskeun rol bulak-balik ayun ageung atanapi henteu peka: parios naha bahanna nyelep dina gulung, tiasa ningkatkeun tegangan atanapi ningkatkeun gesekan gulung; gain bisa disaluyukeun; sensor tiasa sacaket mungkin ka ayunan gulung; Pariksa celah antara supir sareng bagian mékanis.

6. Mainframe alat henteu jalan leres nalika éta henteu dimimitian sareng teu tiasa dianggo saatos ngamimitian

1). Sensor oklusi kaayaan manual, nyimpangan matérial dina pengendali, ningkatna inohong bar

2). parios naha aya sumber gangguan kakuatan tinggi caket kadali sareng sénsor, ngasingkeun sareng nguji deui

3). Sambungkeun peralatan kana kawat taneuh produk ieu

4). Pariksa naha kabel sareng kabel drive aya di sakitar garis motor kakuatan tinggi, mangga pisahkeun tés na

5). Pariksa naha kabelna rusak karét atanapi kontak goréng

6.) heck upami V- sareng PE nyaéta circuit pondok

7. Bahan éléktrostatik khususna ageung: sénsor sareng pengontrol masing-masing kawat taneuh, sénsor dugi ka nyangkut dina tengah matéri, langkung saé pikeun nambihan peralatan éliminasi éléktrostatik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami