Otomatis nyetak irung gancang mesin topéng tilepan

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Otomatis nyetak irung gancang mesin topéng tilepan

Garis produksi topeng kn95 / N95 otomatis dirancang khusus pikeun industri polusi tinggi sareng industri médis. Cocog pikeun déwasa, topéng barudak sareng réspirator nganggo klep napas. Alat-alat ieu nganggo kontrol program servo pikeun ngarengsekeun produksi otomatis, tina bahan baku (3 ~ 6 lapisan) nepi ka réngsé kaluaran produk, operasi otomatis; konsép desain sareng téknologi parantos asak, tiasa ngahasilkeun sababaraha topéng tilepan; produk réngsé boga efisiensi tinggi, tilepan akurat, las band ceuli éndah, tegangan kuat, bar irung ngubur otomatis sareng fungsi percetakan otomatis; alat-alatna nyaéta kontrol otomatis pinuh, ngajalankeun lancar sareng ngahasilkeun produksi Stabil.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Garis produksi topeng kn95 / N95 otomatis dirancang khusus pikeun industri polusi tinggi sareng industri médis. Cocog pikeun déwasa, topéng barudak sareng réspirator nganggo klep napas. Alat-alat ieu nganggo kontrol program servo pikeun ngarengsekeun produksi otomatis, tina bahan baku (3 ~ 6 lapisan) nepi ka réngsé kaluaran produk, operasi otomatis; konsép desain sareng téknologi parantos asak, tiasa ngahasilkeun sababaraha topéng tilepan; produk réngsé boga efisiensi tinggi, tilepan akurat, las band ceuli éndah, tegangan kuat, bar irung ngubur otomatis sareng fungsi percetakan otomatis; alat-alatna nyaéta kontrol otomatis pinuh, ngajalankeun lancar sareng ngahasilkeun produksi Stabil.

Éta seueur fungsi sareng tiasa dilengkepan ku cutter. Tina bahan baku multi-lapisan, tuangeun otomatis, panas mencét, punch ngawangun bentuk cangkir, kumpulan bahan limbah otomatis. Mesin ieu moal ngarusak ciri panyalindungan bahan dina prosés damel, sareng pangaruh nyaring produk réngsé ngahontal standar

Parameter téknis :

Ngaran produk: kn95 otomatis, mesin topéng N95

Ukuran alat: L9700 * W1200 * H2000 (hijian: mm) mm

Modél produk: SYK-3095

Tekanan hawa: 0.4-0.7mpa, saatos disaring primér

Catu daya digawé: 220 VAC ± 5%, 50 Hz

Kakuatan parangkat: panyalindungan grounding, kakuatan anu dipeunteun sakitar 10kW

Efisiensi produksi: 40 ~ 50pcs / mnt

Beurat alat: ngeunaan 5000kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami