Mesin topéng perban Produsén

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Mesin topéng perban Produsén

Mesin topéng perban mangrupikeun alat pengelasan anu épéktip pikeun topéng pesawat. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngariung las tina topéng pesawat anu henteu dianyam. Éta tiasa ngelas perban tina sababaraha jinis topéng pesawat. Éta utamina tiasa dianggo pikeun pengelasan pengikat 2-lapisan maskét pesawat non-anyaman, topéng pesawat non-anyaman lawon, topéng pesawat médis, 4-layer mask karbon diaktipkeun sareng topéng pesawat anti-virus.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Mesin topéng perban mangrupikeun alat pengelasan anu épéktip pikeun topéng pesawat. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngariung las tina topéng pesawat anu henteu dianyam. Éta tiasa ngelas perban tina sababaraha jinis topéng pesawat. Éta utamina tiasa dianggo pikeun pengelasan pengikat 2-lapisan maskét pesawat non-anyaman, topéng pesawat non-anyaman lawon, topéng pesawat médis, 4-layer mask karbon diaktipkeun sareng topéng pesawat anti-virus.

 Unggal tautan parangkatna dilengkepan ku alat deteksi induktif. Upami aya kalepatan dina prosés operasi, sénsorna bakal otomatis mendakan sareng alarm sareng ngeureunkeun mesinna. Dina waktos anu sasarengan, tautan lepat bakal ditingalikeun dina layar tampilan kontrol pakakas, anu ningkatkeun pisan efisiensi produksi.

prinsip damel:

Mesin topéng jinis perban nyoko kana cara las ultrasonik, sareng alat anu ngalaksanakeun disetél dina platform mesin. Produk topéng semi-bérés diimpor tina alat anu ngirimkeun, teras perban dipotong saatos diteken ku roda kembang ultrasonik, supados kaluaran produk anu réngsé. Ngan hiji jalma diperyogikeun pikeun nempatkeun masker semi-réngsé dina sabuk conveyor mesin, sareng sésa padamelan lanjutan réngsé otomatis.

prinsip damel:

Catu daya digawé  220 V
Frékuénsi  20K
Kakuatan alat  3000W
Efisiensi digawé  25-30 tablet / mnt
Ukuran mesin  1920 (L) x 900 (W) x 1200 (H) mm
Beurat mesin  300kg

Fitur alat-alat:

Pigura 1.The didamel tina alloy aluminium sareng stainless steel, anu hampang sareng geulis tanpa karat.

2. cacah otomatis tiasa épéktip ngadalikeun efisiensi produksi sareng kamajuan.

3. Kontrol konversi Frékuénsi, anu tiasa nyaluyukeun kagancangan ngajalankeun pakakasna sesuai sareng kabutuhan anu saéstuna.

4. Tarik tong tuang, posisi anu langkung akurat, tiasa ngendalikeun lébar bahan baku dugi ka minimum sareng ngahémat biaya.

5. Panjang sareng ukuran produk bérés kedah dikawasa sacara seragam, kalayan simpangan ± 1 mm, anu sacara efektif tiasa ngendalikeun panjang produk réngsé.

6. Alat-alatna otomatis pisan sareng meryogikeun sarat anu rendah pikeun operator, janten ngan ukur peryogi ngaleupaskeun bahan sareng milah-milah produk anu parantos réngsé.

7. Kinerja stabil sareng operasi anu merenah.

8. Roda las ultrasonik otomatis didamel tina waja kualitas luhur anu diimpor, kalayan umur panjang anu tiasa dianggo sareng tahan maké.                                                                           


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami