Mesin topéng kukupu

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Mesin topéng kukupu

Mesin topéng kartun kukupu otomatis mangrupikeun jinis peralatan énggal anu dikembangkeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén; 2 ~ 6 lapisan PP spunbonded nonwovens, karbon aktif sareng bahan filtrasi dianggo salaku bahan dahar (numutkeun pangaruh nyaring bahan baku, N95, FFP2 sareng standar anu sanés tiasa kahontal)


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Mesin topéng kartun kukupu otomatis mangrupikeun jinis peralatan énggal anu dikembangkeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén;

2 ~ 6 lapisan PP spunbonded nonwovens, karbon aktif sareng bahan filtrasi dianggo salaku bahan dahar (numutkeun pangaruh nyaring bahan baku, N95, FFP2 sareng standar anu sanés tiasa kahontal)

Ukuran, spésifikasi sareng tahan suhu luhur kantong vakum nilon antistatik tiasa diluyukeun.

Fitur mesin:

1. Konsép desain maju sareng téknologi parantos asak, anu tiasa nyumponan sagala sarat pikeun produksi masker kartun kupu-kupu.

2. produk réngsé gaduh jelas embossing, tilepan seragam, permukaan lemes sareng motong lemes.

3. Parabotna ngagaduhan operasi stabil sareng operasi kontinyu jangka panjang, sareng tingkat mumpuni produk langkung ti 98%.

4. Sakabéh prosés kontrol otomatis pakakas, operasi lemes, produksi stabil, henteu kedah bantosan manusa.

Parameter téknis:

Ngaran Produk Mesin topéng kartun kukupu otomatis
efisiensi produksi 40 ~ 50 pcs / mnt
Alat ngetik No. SYK-3090
tegangan kerja 380V / 220V
Tekanan 3 ~ 7Kg / cm2
Kakuatan alat 8500W

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami