Pita ceuli elastis terintegrasi ngabentuk pesawat topéng mesin pesawat tiasa nganggo elastis band mask masker

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Pita ceuli elastis terintegrasi ngabentuk pesawat topéng mesin pesawat tiasa nganggo elastis band mask masker

Mesin pesawat elastis cocog pikeun produksi otomatis topeng pesawat Garis produksi mesin kuping pesawat tali ceuli elastis utamina dianggo pikeun produksi otomatis topéng pesawat. Éta kalebet kalebet gulungan lawon saatos ngagugulung, bungkus ujung, aplikasi batang irung, tilepan, motong sabuk ceuli sareng majemuk, sareng motong produk réngsé. Topéng réngsé nyaéta kaluaran ku platform conveyor. Kaén elastis dipaké salaku bahan baku pikeun pita ceuli, anu didamel-nyalira sareng dipasang sareng awak, supados ningkatkeun kualitas topéng. Dilengkepan gelombang ultrasonik, éta tiasa nganggo gelombang sakedap pikeun ngelas, neukteuk atanapi nyetak bahan gancang, kontrol PLC, kinerja stabil, operasi simpé sareng hemat tenaga kerja, épisiénsi produksi tinggi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Garis produksi mesin kuping pesawat tali ceuli elastis utamina kalebet tuangeun coil, tilepan sareng pencét, klip klip sasak irung sareng topéng ngabentuk. Téknologi motong topéng. Ku ngagunakeun gelombang ultrasonik, bahanna tiasa gancang dilas, diteureuy atanapi dicandak ku gelombang instan, anu stabil, hemat tanaga gawé sareng épisiénsi tinggi.

Mesin topeng pesawat band ceuli elastis mangrupikeun alat otomatis, anu mangrupikeun mesin pembuatan topeng tilu diménsi ku lapisan lawon saringan. Tina dahar bahan baku nepi ka réngsé produk réngsé nyaéta jalur operasi otomatis. Kaén elastis dijantenkeun bahan baku pikeun sabuk ceuli, anu sacara otomatis ngahiji sareng awak.

Kauntungannana alat:

--- Sakabeh mesin tina bahan dahar inti, sisipan garis balok irung, sealing ujung, motong, sadayana réngsé sacara otomatis.

--- splicing ultrasonik integral, tilu lapisan.

--- Desain modular, operasi anu aman sareng saderhana, pangropéa anu merenah, alarm mareuman otomatis.

--- Sakabeh mesin ngadopsi struktur alloy aluminium, bahan kualitas luhur, alat-alat stabil sareng dipercaya, karat buktina sareng gampang dibersihkeun.

--- Mesinna kompak, ukuranana leutik sareng henteu nyandak rohangan.

--- Kontrol program PLC, stabilitas tinggi, tingkat kagagalan anu handap.

Parameter téknis

Ngaran Produk mesin topeng pesawat taling elastis
Spésifikasi alat 3600 * 900 * 1900mm
Modél pakakas sy-200t
Kakuatan damel pasokan w 220 V / 50 Hz
Tekanan hawa 0,5-0,6MPa
Efisiensi produksi 150-200pcs / mnt
Kakuatan alat 3kw

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami