Pabrik mesin topéng motor servo motor hiji-otomatis

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Pabrik mesin topéng motor servo motor hiji-otomatis

Sakabeh mesin dirakit ku bingkai bahan, ngabentuk, las lug, las tilepan sareng bagian sanésna. Mesin otomatis ngan ukur tiasa ngahasilkeun masker pameunteu tiasa dianggo, tapi sanés topéng N95 sareng topéng stéréo. Naha topéng médis atanapi henteu aya hubunganana sareng mesin. Salami topéng disterilkeun, topéng anu dihasilkeun ku alat ieu tiasa dianggo pikeun topéng bedah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Sakabeh mesin dirakit ku bingkai bahan, ngabentuk, las lug, las tilepan sareng bagian sanésna.

Mesin otomatis ngan ukur tiasa ngahasilkeun masker pameunteu tiasa dianggo, tapi sanés topéng N95 sareng topéng stéréo.

Naha topéng médis atanapi henteu aya hubunganana sareng mesin. Salami topéng disterilkeun, topéng anu dihasilkeun ku alat ieu tiasa dianggo pikeun topéng bedah.

Pedaran aksi hiji sered hiji mesin topeng pesawat kecepatan tinggi: bahan baku ngalebetkeun → garis balok irung ngalampirkeun → masker ngalipet ngabentuk → pola las sakitar topéng (loog pelanggan tiasa ditambih dina posisi ieu) → conveyor sabuk ceuli pikeun pembuatan topéng topéng → hiji -kelas las opat garis ceuli → topéng produk réngsé → pangiriman produk réngsé numutkeun jumlah.

Sakabeh prosés mesin topéng dikawasa ku PLC sareng disetir ku motor servo. Éta ngagaduhan kinerja anu stabil sareng operasi anu saderhana!

ciri:

1. Pangaruh las na saé sareng tingkat kagagalanna kirang;

2. Laju produksi éfisién, kalayan 80-100 tablet per menit, anu tiasa diproduksi teras-terasan salami 24 jam;

3. Kontrol program PLC, servo drive, tingkat luhur otomatisasi;

4. Antarmuka mesin-mesin anu ramah, alat-alat anu teu normal sareng alarm kakurangan, bimbingan layar pikeun ngungkulan anu henteu normal.

Parameter téknis

Nami Produk: hiji sered hiji mesin topéng pesawat kecepatan tinggi

Spésifikasi alat: 3600 (L) x3500 (W) X2000 (H) (mm)

Modél: syk-3093

Tegangan damel: AC 220 V 12 A.

Spésifikasi topéng panerapan: 2/3/4 / 5-lapisan non-anyaman masker datar

Ukuran topéng: 95x175 mm

Efisiensi produksi: 80 ~ 100 / mnt / (operasi kontinyu pikeun 24 jam)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami