Fungsi sareng ciri mesin masker lauk

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Fungsi sareng ciri mesin masker lauk

Numutkeun ka sarat konsumén, mesin topéng bentukna lauk otomatis parantos hasil dikembangkeun di Cina sareng parantos dipésér di pasar asing, Mesinna otomatis pisan. Éta tiasa dianggo pikeun emboss, melu, punch sareng motong topéng dina hiji waktos, prosés manufaktur khusus mastikeun garis anu jelas sareng henteu cacat dina produksi, anu tiasa ngirangan pisan limbah bahan sareng sacara efektif mastikeun kualitas topéng anu dihasilkeun


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Numutkeun ka sarat konsumén, mesin topéng bentukna lauk otomatis parantos hasil dikembangkeun di Cina sareng parantos dipésér di pasar asing,

Mesinna otomatis pisan. Éta tiasa dianggo pikeun emboss, melu, punch sareng motong topéng dina hiji waktos,

Prosés pembuatan khusus mastikeun garis anu jelas sareng henteu cacad dina produksi, anu tiasa ngirangan pisan limbah bahan sareng sacara efektif mastikeun kualitas topéng anu dihasilkeun

Fungsi sareng ciri mesin masker lauk

1. Parabotna didamel ku integrasi, sareng sadaya mesin dioperasikeun sacara otomatis. Basajan sareng gancang, mesin ieu tiasa dioperasikeun ku hiji jalma;

2. Volume leutik, teu aya rohangan, struktur alloy aluminium, geulis sareng kuat;

3. Kontrol program PLC, tingkat luhur otomatisasi. Prosés produksi khusus pikeun mastikeun garis jelas, dina produksi

Teu aya deformasi, tiasa ngirangan pisan limbah bahan. Stabilitas tinggi sareng tingkat kagagalan anu handap;

Fungsi sareng ciri mesin masker lauk

Ngaran Produk  Mesin topéng kf94 lauk otomatis
Equipmentspésifikasi  8250 (L) x4950 (W) x2100 (H)(mm)
Modél pakakas  SYK-ZF94
Catu daya digawé AC 220V
Ukuran topéng 210mm * 82mm
efisiensi produksi 50 ~ 60pcs / mnt
Kakuatan alat 10KW

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami