Produsén kartu indikator asor ngarobih panyalindungan lingkungan kartu asor 6-titik

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Produsén kartu indikator asor ngarobih panyalindungan lingkungan kartu asor 6-titik

Kartu indikator asor mangrupikeun cara anu merenah sareng murah pikeun ngadeteksi kalembaban lingkungan. Pamaké tiasa gancang nangtoskeun suhu dina bungkus produk sareng pangaruh desiccant ku warna dina kartu. Upami kalembaban iket langkung ageung tibatan atanapi sami sareng nilai asor, titik anu saluyu dina kartu bakal robih tina warna garing janten warna anu baseuh pisan, sahingga pangaruh panggunaan bahan pengering tiasa gampang dikenal.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Kartu indikator asor mangrupikeun cara anu merenah sareng murah pikeun ngadeteksi kalembaban lingkungan. Pamaké tiasa gancang nangtoskeun suhu dina bungkus produk sareng pangaruh desiccant ku warna dina kartu. Upami kalembaban iket langkung ageung tibatan atanapi sami sareng nilai asor, titik anu saluyu dina kartu bakal robih tina warna garing janten warna anu baseuh pisan, sahingga pangaruh panggunaan bahan pengering tiasa gampang dikenal.

Di 2004, Peraturan perlindungan lingkungan EU (2004/73 / EC) parantos ngadaptarkeun kobalt oksida salaku karsinogen kelas II, anu ayeuna dilarang ku kartu indikator kalembaban kobalt. Sadaya produk anu diékspor ka nagara-nagara Uni Éropa kedah saluyu sareng régulasi. Ku sabab kitu, kartu indikator asor anu seueur dianggo (tina biru dugi ka pink), komponén utami nyaéta kobalt oksida, bakal lami dilarang.

Dina raraga minuhan peraturan anu cocog sareng syarat panyalindungan lingkungan, neume Electronic Materials Co., Ltd. parantos ngembangkeun generasi anyar kartu indikator kalembaban perlindungan lingkungan (tipe I, II, III), sareng parantos ningkatkeun prosés produksi kartu indikator dina tingkat anu langkung luhur. Rangkaian produk ieu saluyu sareng Pitunjuk RoHS Uni Éropa (henteu kalebet), parantos lulus uji CTI / SGS, nunjukkeun yén robih warna atra, pangerjaanna saé pisan, sareng panggunaanana merenah.

Standar produksi

2004/73 / EC

Gjb2494-95 (standar militér Républik masarakat Cina)

Mil-ib835a (bungkus militér AS)

Jeoec (standar éléktronik komponén komponén éléktronik)

Wengkuan aplikasi

Bungkusan komponén éléktronik, alat optik, komponén sénsitip

Sagala jinis bungkusan vakum

IC / terintegrasi / circuit board, jsb

Pitunjuk

Nalika kalembaban lingkungan ngahontal atanapi nilai titik indikasi dina kartu indikator asor, titik indikasi na robih tina warna garing janten warna hygroscopic.

Nalika kalembaban lingkungan turun, warna titik dina kartu indikator bakal robih tina warna hygroscopic kana warna garing.

Nalika warna titik indikasi robih kana warna anu ditangtoskeun, nilai dina titikna nyaéta nilai asor lingkungan ayeuna.

Spésifikasi produk

5-10-15% , 5-10-60% , 30-40-50% , 10-20-30-40% , 10-20-30-40-50-60%。

Sareng tiasa disayogikeun numutkeun syarat pelanggan sareng kabutuhan khusus.

Bungkusan sareng panyimpenan

1. bungkus jero disegel kantong sareng logam luar tinplate, sareng bungkus luar nyaéta karton, 2400 pcs / box / 5 kaléng

2. Kartu indikator asor kedah disegel dina beusi tiasa nganggo desiccant. Punten ngagentoskeun bahan serat saatos bungkus dibuka tilu kali.

3. Tetep dina lingkungan anu garing sareng tiis, hindarkeun sinar panonpoé langsung sareng perendaman cai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami