Warta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Kumaha mesin topéng tiasa didobrak?

    Anu miskin bakal ngadopsi desain anu otomatis pikeun ngirangan kasalahan manusa sareng ngirangan tanaga tanaga sareng ngahémat seueur biaya tanaga gawé. Nanging, upami kualitas produkna pikeun ngahontal épék anu anjeun pikahoyong dina produksi otomatis, anjeun kedah ngaluyukeun parameter alat-alatna, nyaéta pikeun ngaluyukeun alat ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngajaga mesin topéng tilepan

    Upami urang hoyong mesin topéng dianggo langkung lancar sareng gaduh umur anu langkung lami, perlu pisan ngalaksanakeun pangropéa dina waktos anu pas. Khususna, naha urang kedah ngalaksanakeun pangropéa rutin dina mesin topéng sareng naon manpaatna perawatan? Éta ogé disebatkeun dina t ...
    Maca deui
  • Kumaha cara nyimpen batré lithium-ion anu parantos lami teu dianggo

    Batré ion litium mangrupikeun batré anu nganggo logam litium atanapi aloi litium salaku bahan éléktroda négatip sareng nganggo éléktrolit non-cai. Dina 1912, Gilbert N. Lewis (Gilbert N. Lewis) ngusulkeun sareng diajar aki-aki lithium metal. Dina taun 1970an, Whittingham ngusulkeun sareng ngamimitian diajar lithium ...
    Maca deui
  • Métode pangropéa anu leres tina batré ion lithium

    1. Batré lithium-ion anu énggal dipésér gaduh sakedik daya, janten nalika pangguna kéngingkeun batréna, éta tiasa dianggo langsung sareng dieusian deui saatos listrik sésana habis. Saatos 2 dugi 3 kali panggunaan normal, ion litium tiasa diaktipkeun sapinuhna. 2. Nyegah sering diobral teuing. Charg mumpuni ...
    Maca deui
  • Beda antara masker klep napas sareng topeng biasa

    Kami terang yén topéng umumna dibagi kana topéng datar, topéng tilepan, topéng ngawangun lauk sareng topéng ngawangun cangkir. Salaku tambahan, numutkeun bahan sareng lingkungan panggunaan topéng, bakal aya béda-béda nami, sapertos topéng karbon diaktipkeun, topéng médis, sareng sajabana Salaku tambahan, aya ogé ...
    Maca deui
  • Manual instruksi mesin topéng raray

    Mesin topéng raray datar ieu mangrupikeun alat terintegrasi anu épisiénsi, utamina dianggo pikeun produksi otomatis masker raray datar kalayan henteu aya ujung (batin) sareng luar dina opat lapisan. Parabotna nyoko kana desain struktur hiji-ka-dua sareng nganggo téknologi las ultrasonik. Éta ngagaduhan charac ...
    Maca deui
  • Gagalna umum tina las ultrasonik ceuli tali mesin las

    Kasalahan umum sareng pancegahan mesin las ultrasonik bandung mesin las titik: 1. Unggal kapang sareng transduser dilengkepan kipas, sahingga pangaruh dissipation panas langkung saé. 2. kapang sareng roda las kedah diluyukeun kana tingkat, henteu rata bakal nyababkeun las janten lemah. ...
    Maca deui
  • Alur-alur mesin topéng tilepan

    Mesin topéng tilepan, namina nunjukkeun, mangrupikeun peralatan anu khusus dianggo pikeun ngahasilkeun masker tilepan. Éta épisién sareng stabil, pinuh otomatis, sareng ngahémat tenaga kerja sareng bahan. Sakabéh alat dikawasa ku PLC. Mangrupikeun alat produksi topeng anu berteknologi tinggi sareng calakan. Mas di handap ieu ...
    Maca deui
  • Fitur Pabrikan Masker Tilepan

    1. Pigura ieu didamel tina alloy aluminium sareng stainless steel, sareng tampilan na hampang sareng éndah tanpa karat. 2. cacah aktip tiasa épéktip ngadalikeun kakuatan produksi sareng kamajuan produksi. 3. Kontrol konversi Frékuénsi tiasa nyaluyukeun laju operasi pakakasna numutkeun polah ...
    Maca deui
  • Mesin topéng tilepan

    Mesin topéng tilepan, ogé katelah mesin topeng C-type, nyaéta mesin otomatis otomatis anu dianggo pikeun ngalipet awak topéng. Éta nganggo téknologi ultrasonik pikeun ngabeungkeut 3 dugi 5 lapisan lawon non-anyaman PP, karbon sareng bahan filter anu diaktipkeun, sareng motong topéng anu narilep Awak tiasa diolah janten 3 ...
    Maca deui
  • Pabrikan mesin topéng ngenalkeun cara anu leres pikeun ngagem topéng tilu diménsi

    Pabrikan mesin topéng tilepan, sanaos awal usum gugur parantos kalangkung, épidemina henteu leres-leres réngsé. Kusabab kitu, urang henteu kedah nganggap enteng. Salawasna émut nganggo masker nalika badé kaluar. Ayeuna masker di pasar dasarna masker tilu diménsi sareng topéng biasa. Topéng, abdi ...
    Maca deui
  • Naon prosés ngahasilkeun masker ku mesin topéng tilepan?

     Mesin topéng tilepan utamina nyaéta mesin anu aktip lengkep anu dianggo pikeun ngahasilkeun masker tilepan. Topéng kasarna dibagi kana topéng rata sareng topéng tilu diménsi dina panémbongna. Kumaha carana mesin topéng tilepan ngahasilkeun topéng? Hayu urang ngartos sasarengan mesin topéng tilepan mangrupikeun prosés produksi ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4