Produk

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Fully automatic one-off one-off servo motor mask machine factory

    Pabrik mesin topéng motor servo motor hiji-otomatis

    Sakabeh mesin dirakit ku bingkai bahan, ngabentuk, las lug, las tilepan sareng bagian sanésna. Mesin otomatis ngan ukur tiasa ngahasilkeun masker pameunteu tiasa dianggo, tapi sanés topéng N95 sareng topéng stéréo. Naha topéng médis atanapi henteu aya hubunganana sareng mesin. Salami topéng disterilkeun, topéng anu dihasilkeun ku alat ieu tiasa dianggo pikeun topéng bedah.
  • Automatic children’s mask machine

    Mesin topéng barudak otomatis

    Topeng barudak otomatis sadayana dina hiji mesin mangrupikeun jinis peralatan anyar anu dikembangkeun pikeun konsumén pikeun ngahasilkeun topéng kartun Jepang. Éta nganggo 1 ~ 4 lapisan PP spunbonded lawon non-anyaman, karbon diaktipkeun sareng bahan tapis salaku bahan tuang. Topéng didamel ku téknologi ultrasonik. Topéng ngagaduhan émutan anu jelas, las anu kuat sareng gancang gancang, anu minuhan sarat kinerja produk. Desain topéng ketat saluyu sareng standar uji Éropa sareng Amérika, sareng operasi otomatis otomatis. Sakabeh mesin diwangun ku bahan bingkai, ngabentuk, las lug, tilepan las sareng bagian sanésna. Mesin topéng barudak otomatis ngan ukur tiasa ngahasilkeun masker datar anu tiasa dianggo, tapi sanés topéng N95 sareng topéng stéréo.
  • Functions and characteristics of fish mask machine

    Fungsi sareng ciri mesin masker lauk

    Numutkeun ka sarat konsumén, mesin topéng bentukna lauk otomatis parantos hasil dikembangkeun di Cina sareng parantos dipésér di pasar asing, Mesinna otomatis pisan. Éta tiasa dianggo pikeun emboss, melu, punch sareng motong topéng dina hiji waktos, prosés manufaktur khusus mastikeun garis anu jelas sareng henteu cacat dina produksi, anu tiasa ngirangan pisan limbah bahan sareng sacara efektif mastikeun kualitas topéng anu dihasilkeun
  • Duck mouth mask machine

    Mesin topéng sungut bebek

    Mesin topéng Duckbill mangrupikeun mesin anu ngagunakeun prinsip las seamless ultrasonik pikeun ngahasilkeun topéng bentuk bebek anu cocog pikeun industri polusi tinggi. Éta ngagaduhan tingkat otomatisasi anu luhur. Éta ngagaduhan hiji garis tina nyoco dugi ka produk réngsé. Éta ngagaduhan susukan otomatis bahan baku, sistem hidung mandiri sistem ngirimkeun, sareng tiasa mungkus garis irung kana lawon anu henteu dianyam sacara otomatis, tilepan sacara otomatis sareng motong produk réngsé, Produk anu dihasilkeun ku mesin topéng beak bebek ngagaduhan penampilan anu saé, kinerja stabil, ngahasilkeun tinggi, laju cacad lemah sareng operasi gampang.
  • Butterfly mask machine

    Mesin topéng kukupu

    Mesin topéng kartun kukupu otomatis mangrupikeun jinis peralatan énggal anu dikembangkeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén; 2 ~ 6 lapisan PP spunbonded nonwovens, karbon aktif sareng bahan filtrasi dianggo salaku bahan dahar (numutkeun pangaruh nyaring bahan baku, N95, FFP2 sareng standar anu sanés tiasa kahontal)
  • Elastic ear band integrated forming plane mask machine plane disposable elastic ear band mask machining

    Pita ceuli elastis terintegrasi ngabentuk pesawat topéng mesin pesawat tiasa nganggo elastis band mask masker

    Mesin pesawat elastis cocog pikeun produksi otomatis topeng pesawat Garis produksi mesin kuping pesawat tali ceuli elastis utamina dianggo pikeun produksi otomatis topéng pesawat. Éta kalebet kalebet gulungan lawon saatos ngagugulung, bungkus ujung, aplikasi batang irung, tilepan, motong sabuk ceuli sareng majemuk, sareng motong produk réngsé. Topéng réngsé nyaéta kaluaran ku platform conveyor. Kaén elastis dipaké salaku bahan baku pikeun pita ceuli, anu didamel-nyalira sareng dipasang sareng awak, supados ningkatkeun kualitas topéng. Dilengkepan gelombang ultrasonik, éta tiasa nganggo gelombang sakedap pikeun ngelas, neukteuk atanapi nyetak bahan gancang, kontrol PLC, kinerja stabil, operasi simpé sareng hemat tenaga kerja, épisiénsi produksi tinggi.
  • Cup type, cup type semi-automatic mask machine,  semi-automatic cup type mask machine

    Jinis cangkir, mesin cangkir semi-otomatis mesin cup, mesin topéng semi-otomatis

    Ngabentuk pencét panas - mesin cup cup mask mesin pembentuk pencét panas, anu ngagunakeun prinsip mencét panas pikeun ngabéréskeun bentuk topéng ngawangun cangkir. Aya genep posisi kerja dobel dina hiji mesin, sareng dua jalmi beroperasi sakaligus.
  • Automatic high speed nose printing folding mask machine

    Otomatis nyetak irung gancang mesin topéng tilepan

    Garis produksi topeng kn95 / N95 otomatis dirancang khusus pikeun industri polusi tinggi sareng industri médis. Cocog pikeun déwasa, topéng barudak sareng réspirator nganggo klep napas. Alat-alat ieu nganggo kontrol program servo pikeun ngarengsekeun produksi otomatis, tina bahan baku (3 ~ 6 lapisan) nepi ka réngsé kaluaran produk, operasi otomatis; konsép desain sareng téknologi parantos asak, tiasa ngahasilkeun sababaraha topéng tilepan; produk réngsé boga efisiensi tinggi, tilepan akurat, las band ceuli éndah, tegangan kuat, bar irung ngubur otomatis sareng fungsi percetakan otomatis; alat-alatna nyaéta kontrol otomatis pinuh, ngajalankeun lancar sareng ngahasilkeun produksi Stabil.
  • Humidity indicator card manufacturer customized 6-point humidity card environmental protection

    Produsén kartu indikator asor ngarobih panyalindungan lingkungan kartu asor 6-titik

    Kartu indikator asor mangrupikeun cara anu merenah sareng murah pikeun ngadeteksi kalembaban lingkungan. Pamaké tiasa gancang nangtoskeun suhu dina bungkus produk sareng pangaruh desiccant ku warna dina kartu. Upami kalembaban iket langkung ageung tibatan atanapi sami sareng nilai asor, titik anu saluyu dina kartu bakal robih tina warna garing janten warna anu baseuh pisan, sahingga pangaruh panggunaan bahan pengering tiasa gampang dikenal.
  • Bandage mask machine Manufacturer

    Mesin topéng perban Produsén

    Mesin topéng perban mangrupikeun alat pengelasan anu épéktip pikeun topéng pesawat. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngariung las tina topéng pesawat anu henteu dianyam. Éta tiasa ngelas perban tina sababaraha jinis topéng pesawat. Éta utamina tiasa dianggo pikeun pengelasan pengikat 2-lapisan maskét pesawat non-anyaman, topéng pesawat non-anyaman lawon, topéng pesawat médis, 4-layer mask karbon diaktipkeun sareng topéng pesawat anti-virus.
  • Thickened aluminum foil bag spot aluminum foil vacuum bag can be customized food packaging bag tea packaging bag pure aluminum foil bag

    Kantong aluminium foil kandel titik kantong foil aluminium foil tiasa ngarobih kantong kemasan tuang téh bungkus kantong kantong aluminium foil murni

    Pilem aluminium murni Clo65d mangrupikeun panghalang tinggi multilayér sareng bahan tahan tusukan dikembangkeun ku neume. Produkna ngagaduhan ciri sapertos kieu: penampilan bodas pérak, kabur, réfléktif, sipat mékanis anu kuat, kinerja anti blasting tinggi, kinerja cimata anti tusukan, anti statis, jst.
  • Nylon vacuum bag spot transparent gift rice food plastic bag fresh keeping plastic packaging bag can be customized

    Kantong vakum nilon tempat transparan kado béas kadaharan kantong plastik seger ngajaga kantong bungkus plastik tiasa disaluyukeun

    Pilem kantong vakum nilon Fh001 mangrupikeun jinis bahan komposit anu kabeungkeut ku pilem bOPI tegangan BOPA sareng pilem CPE ngalangkungan prosés komposit garing. Éta bahan vakum anu panglobana dianggo di Cina. Produk ieu ngagaduhan fungsi anti statis, épék évakuasi anu saé, transparansi tinggi, perméabilitas oksigén anu rendah, kinerja uap-buktina anu hadé, kakuatan tarik anu luhur sareng résistansi tusukan, panyegelan panas anu gampang, sealing anu alus sareng tahan sepuh.
12 Teras> >> Halaman 1/2