Kantong aluminium foil kandel titik kantong foil aluminium foil tiasa ngarobih kantong kemasan tuang téh bungkus kantong kantong aluminium foil murni

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Kantong aluminium foil kandel titik kantong foil aluminium foil tiasa ngarobih kantong kemasan tuang téh bungkus kantong kantong aluminium foil murni

Pilem aluminium murni Clo65d mangrupikeun panghalang tinggi multilayér sareng bahan tahan tusukan dikembangkeun ku neume. Produkna ngagaduhan ciri sapertos kieu: penampilan bodas pérak, kabur, réfléktif, sipat mékanis anu kuat, kinerja anti blasting tinggi, kinerja cimata anti tusukan, anti statis, jst.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil Produk:

Pilem aluminium murni Clo65d mangrupikeun panghalang tinggi multilayér sareng bahan tahan tusukan dikembangkeun ku neume. Produkna ngagaduhan ciri sapertos kieu: penampilan bodas pérak, kabur, réfléktif, sipat mékanis anu kuat, kinerja anti blasting tinggi, kinerja cimata anti tusukan, anti statis, jst.

Produkna parantos diuji ku standar GB sareng ASTM, sareng produk na nyayogikeun persyaratan perlindungan lingkungan (laporan uji pihak katilu tiasa disayogikeun). Produkna minuhan standar panyalindungan lingkungan anu paling ketat di Uni Éropa sareng Amérika Kalér. Numutkeun saratna, matéri tiasa didamel janten tilu atanapi opat lapisan, sareng produk kalayan bahan komposit anu béda sareng kandelna tiasa disaluyukeun numutkeun saratna, sareng permukaan tiasa dicitak kana warna naon waé.

Lingkungan panyimpenan umum nyaéta: suhu ≤ 38 ℃, kalembaban ≤ 90%. Tepi sealing nyaéta 10mm pikeun minuhan paménta pasar.

Struktur produk:

Wengkuan aplikasi:

1. Cocog pikeun sagala jinis papan sirkuit, produk éléktronik, asesoris mesin presisi, bahan habis pakai, produk industri, jst;

Misalna: Papan PC, sirkuit IC terintegrasi, komponén éléktronik, chip SMT tina sagala rupa industri LED, bungkus lampu lampu, hardware presisi, bungkusan bagian otomatis, jst.

2. bungkusan kadaharan: sangu, produk daging, lauk garing, produk akuatik, daging anu diubaran, bebek bakar, kadaharan beku, ham, kadaharan asak, bumbu, sareng sajabana

Ciri (metode tés) Nilai rata-rata
Total ketebalan  0.01mm ~ 0.02mm
Kakuatan regangan (GB / T 1040.3-2006) 50MPA
Elongation di istirahat (GB / T 1040.3-2006) 80%


Kaayaan sealing panas

Suhu 150 ℃
Waktos 3 ~ 5 detik
Impedansi permukaan <10 的 1010
Uap cai disaring ASTM F1249-2006) 1.023g (m3.d)
Transmisi oksigén (ASTM D3985-2005) 0.075cm3Stp) / (m2.d)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami